Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO: V času zimskih počitnic bomo na OŠ Cerkvenjak- Vitomarci izvedli delavnice za NAD. Prišlo je do spremembe in sicer:26. 2. 2018 bomo izvedli dve delavnici: slaščičarsko in športno, 1. 3. 2018 pa tehnično.

Dragi učenci in starši!

Tokrat je pred vami četrti Katalog  dopolnilnih dejavnosti za nadarjene učence s katerim želimo v šolskem letu 2017/2018 nadarjenim učencem osnovnih šol Slovenskih goric ponuditi nabor dejavnosti, ki bi jih spodbudile k ustvarjalnem razmišljanju in delu na področjih, ki so jim posebej blizu. Letošnji izbor vključuje različne aktivnosti, ki jih boste lahko izbirali med jesenskimi in zimskimi počitnicam ter v okviru sobotnih šol novost pa je ponudba ekskurzije. Dejavnosti se bodo odvijale na posameznih osnovnih šolah in so brezplačne, razen ekskurzije v Ljubljano. Starše prosimo, da podpišejo soglasja, ki jih učenci oddajo na svoji osnovni šoli koordinatorju za nadarjene učence in da jih seveda na dogodek pripeljejo in odpeljejo.

Želimo si, da bo naše sodelovanje še naprej potekalo uspešno in da se bo vedno več nadarjenih učencev odločalo za sodelovanje na dogodkih, ki so jim namenjeni.

Jasna Lipovž

katalog NAD 2017-2018

 

 

                          

 

                                                                   

 Ravnatelji, koordinatorji NAD učencev in mentorji

Dostopnost