Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek, 5. 10. 2020 bomo imeli naravoslovni dan. Učenci od 1. do 5. razreda bodo imeli pouk dopoldan. Obiskal jih bo poseben učitelj in pisatelj Igorj Plohl.

Učenci od 6. do 9. razreda bodo imeli pouk popoldan. Del naravoslovnega dneva je tudi ogled kino predstave na prostem. Za kar mora biti temno. S poukom pričnemo ob 15.30. Učenci od 6. do 9. razreda ta dan ne bodo imeli kosila. Naravoslovni dan bomo zaključili ob 20.00.

RELACIJE ŠOLSKIH PROG OŠ SV.TROJICA ZA 5.10.2020 POPOLDAN

Učencem bomo ponudili možnost, da se sami preizkusijo v vlogi učitelja, da sami oblikujejo učni proces. S temi dejavnostmi sodelujemo v UNESCO- vem projektu «Učenec poučuje« v organizaciji IV. OŠ Celje.

Ta dan dejavnosti povezujemo tudi s temo otroškega parlamenta Moja poklicna prihodnost. Cilj tovrstnih dni in dejavnosti je, da učenci dobijo čim več informacij o različnih poklicih, da se skozi otroške in mladostniške oči preko igre vživljajo v različne poklicne vloge. Hkrati si želimo, da v tem raziskovanju odkrivajo svoja močna področja, svoje spretnosti in kompetence, ki so zelo pomembne pri odločitvi za svoj poklic.

Natalija Novak mentorica šolskega  parlamenta

Metka Beber UNESCO koordinatorica

Dostopnost