Skoči na glavno vsebino

Po osvojitvi prvega mesta deklet v nogometu v Lenarškem območju, smo se udeležili tudi področnega prvenstva v Mariboru. Žreb nam je za nasprotnika določil učenke iz Miklavža. Dekleta so delo opravile odlično in zmagale 5 : 0. V finalu smo nesrečno izgubili proti vrstnicam iz Ruš z 1:2, vendar se vseeno, kot drugo uvrščena ekipa uvrstili v finale Mariborskega območja.

Tokrat smo se v prvi tekmi srečali z igralkami OŠ Toneta Čufarja, ki so bile prve favoritinje turnirja, saj imajo v svojih vrstah največ aktivnih nogometašic.  Tekmo smo začeli dobro, večji del tekme napadali vodili s 3 : 1, nato pa popustili in dobili dva zadetka. Pristopili smo k izvajanju 7-metrovk, kjer smo bili bolj zbrani in natančni od nasprotnic, zmagali in se uvrstili v finale.

V finalu smo se srečali z ekipo OŠ Draga Kobala, ki so premagale ekipo OŠ iz Ruš. Tekma je bila enakovredna in se je končala 1:1. Spet so odločale 7-metrovke, vendar nam je tokrat sreča obrnila hrbet in nismo uspeli zmagati. Kljub temu je 2. mesto zelo lep uspeh !

Za ekipo so igrale : Katja JELEN, Kim JURŠNIK, Ana Marija FRAS, Anja JAGER, Lara KNUPLEŽ, Kaja FRAS, Tina ČUČEK, Leja ŠUTA in Nuša PETRIČ.

 

Dostopnost