Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 12. 10. 2017 je na OŠ Griže potekal 7. Unescov mednarodni projekt z naslovom Pletemo niti mreže z jubilejem OŠ Griže. Projekta so se pod mentorstvom Natalije Novak udeležili: Lara Černec iz 8.a ter Lara Knuplež in Matevž Jelen iz 9.a. Obiskali so fotografsko delavnico.

Lara Černec je takole strnila svoja doživetja:

V četrtek smo se z učiteljico in dvema učencema odpravili v Maribor, kjer nas je pričakal avtobus in nas odpeljal do Griž.

V OŠ Griže smo si najprej ogledali zanimivo predstavo, ki so jo predstavili učenci. Pokazali so nam, kako je potekal pouk včasih. Po predstavi smo se odpravili v izbrane delavnice. Mi smo si izbrali fotografsko delavnico. Spoznali smo veliko zanimivih stvari. V odmoru smo se družili z učenci drugih šol in navezali nova prijateljstva. Po končani delavnici smo se odpravili na dobro, toplo kosilo in odlično sladico. Po kosilu smo imeli prosti čas, odšli smo se zabavat na šolsko igrišče. Ob pogovoru je ta čas še prehitro minil. Po odmoru smo se odpravili v šolsko telovadnico, kjer smo si ogledali zaključno prireditev. Na koncu je sledilo še fotografiranje pred šolo. Avtobus nas je varno pripeljal domov.

Metka Beber UNESCO koordinatorica

Dostopnost