Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, učenci in otroci vrtca,

poćitnice se za vse učence podaljšujejo do 8. 11. 2020. Kljub temu pa priporočamo, da v naslednjem tednu ponovite predelano učno snov pri vseh predmetih. Prav je, da preberete kakšno knjigo, revijo, si ogledate poučen film, da ohranimo v kondiciji naše možganske celice. V šolski spletni knjižnici vam je naša knjižničarka Maja pripravila mnogo povezav do e-knjig, e-gradiv po predmetnih področjih, povezave do filmov, revij ipd. Ob pomoči staršev je namenjena tudi otrokom vrtca.

Kako bomo nadaljevali pouk po drugem tednu počitnic, varstvo vseh otrok po skupinah, nam bosta Vlada in MIZŠ še sporočili. Objavljeno bo na tej spletni strani do konca naslednjega tedna.

Spoštovani starši vrtca!

V prilagojene oddelke vrtca lahko sprejmemo do 6 otrok enakega starostnega obdobja, V naslednjem tednu, od 2. do 6.11.2020, je varstvo organizirano za otroke staršev, ki zaradi delovnih obveznostih potrebujejo varstvo za svojega otroka in to dokazujejo z izjavo delodalalca. Varstvo ponujamo staršem, katerim delodajalec ne more zagotoviti dela na daljavo in so zaposleni na delovnem mestu, ki je nujen za delovanje države.

V vrtec sprejemamo samo zdrave otroke. Nošenje mask, ohranjanje medosebne razdalje 2m, razkuževanje rok, na hodnikih šole – hoja po označenih koridorjih in ostala priporočila NIJZ še vedno veljajo.

Ostanite zdravi, da bomo lahko nadaljevali pouk v šoli in da bo lahko varstvo zagotovljeno vsem otrokom našega vrtca.

 

Darko Škerget

ravnatelj

Dostopnost